Какво е crossfit

КАКВО е CrossFit?

Това е силово-кондиционна методика, която има за цел да изгражда всеобща, цялостна физическа форма, психическа сила и издръжливост, чрез постоянно вариращи функционални движения изпълнявани с висок интензитет. Ние клякаме, дърпаме, тичаме, бутаме, вдигаме. Използваме основните движения на човек в природата и ги прилагаме първо с правилната механика, след което добавяме и итензитет. Реално това се случва в едночасови, групови тренировки с постоянно присъствие на треньор.

ЗА КОГО е CrossFit?

CrossFit методиката се отличава именно с това, че е предназначена за всеки. Тя предлага универсална скалируемост и е идеалното решение независимо от опита, който имаме. СrossFit не прави разлика между млади и стари или мъже и жени. Извън половите белези телата ни са почти еднакви, а ако се замислим, нуждите на олимпийските атлети и нуждите на бабите и дядовците ни се различават само по степен, не по вид. CrossFit ни учи как да се движим правилно в пространството, как да правим обичайните неща, необичайно добре.CrossFit ни държи далеч от диабета, сърдечно-съдовите заболявания и старческите домове. Ако търсиш позитивна промяна в живота си си добре дошъл при нас, без оглед на възможностите ти и моментното ти физическо състояние. Ние възпитаваме нашето общество в духа на приемственост, подкрепа и приятелство. Среда, в която по-лесно да вървим заедно напред към нашите цели.

 

кои сме ние

Животът е твърде кратък, за да бъдем негативни и прекалено сериозни. Прегърни тази идея и живей с позитивна нагласа. Смей се от сърце всеки ден. Бъди смирен, бъди жаден за знания, бъди силен. Ще е трудно.Ще е гадно.Ще боли. Но само в добрия смисъл.