ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

CrossFit 681 има за цел да предлага професионални тренировъчни услуги и условия, посредством перфектно организирани ефективни класове, чиста и добре подредена зала и отлично оборудване.

 

Нашата цел е да заслужим доверието на нашите клиенти, посредством високите ни стандарти за професионализъм, ефективното програмиране и тренировъчните ни практики.

 

Всичко най-добро от нашето знание и опит, което да доведе до продължителен и реално измерим прогрес.

 

Ние сме общество от хора, в което те приемаме такъв какъвто си, без значение произход, убеждения или физическа подготовка, след което те предизвикваме да станеш по-добър.

 

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ, БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ (и поддържайте CrossFit 681 странен)

Животът е твърде кратък, за да бъдем негативни и прекалено сериозни. Прегърнете тази идея и живейте с позитивна нагласа. Смейте се от сърце всеки ден.

Бъдете смирени. Бъдете жадни за знания. Бъдете силни.

Ще е трудно.

Ще е гадно.

Ще боли.

Но само в добрия смисъл.

Защо 681

Избрахме 681 за име на нашето общество не заради това, че тогава е създадена Българската държава. Съществуват исторически и научни данни, които сочат уверено 632г. за начална дата, именно когато Хан Кубрат основава Велика България.

Ние със сигурност не искаме да ставаме част от проблема с фактологията. За нас 681г. е просто новото начало на Аспарухова България. Тази България, която познаваме и до днес. И разбира се винаги, когато ни попитат "Какво е 681" или "Защо 681", ние разказваме този урок по история, в чест на предците ни и в чест на нашето велико минало.

Защото без корени сме загубени!