Какво е crossfit

Какво е кросфит?

Кросфит е силово-кондиционна програма, която изгражда обща физическа подготовка за всяко едно предизвикателство в живота. Интересна смес от постоянно вариращи, високо интензивни, функционални движения, имитиращи естествените за телата ни движения, които извършваме постоянно в ежедневието си. Именно за това те са първо, механично здравословни и съответно безопасни и второ, като едни естествени за тялото движения, те предизвикват силна благоприятна реакция от организма. На всичкото отгоре е забавно и интересно, но най-важното е, че наистина работи. Учите се да правите обичайните неща, необичайно добре. Основа, на която може да изградите един активен начин на живот. Нашата методология процъфтява единствено чрез усилията, ангажираността и сътрудничеството на една общност, която споделя своите успехи. Общност, от която искаме да станеш част.

КОИ СМЕ НИЕ

CrossFit 681 е водеща функционална общност за спорт в София. С добре оборудваната си зала и най-добре подготвения треньорски щаб в района, това е нещо повече от зала за тренировки и спорт. Ние предлагаме въвеждащи курсове, олимпийски класове за начинаещи и за напреднали, както и най-добрата CrossFit програма в града. Учим юноши, възрастни и застаряващи да бъдат по-силни, по-уверени и по-подготвени за предизвикателствата на живота. Независимо от нивото ви на подготовка, ние сме достатъчно квалифицирани и способни, за да ви изведем на пътя към по-доброто вас.

Време е да промените живота си!

Време е за едно ново начало - запишете се още сега!

 

 

кои сме ние

В КАКВО ВЯРВАМЕ:

В живота, именно способността или неспособността да се посрещнат физическите предизвикателства оформят личността и начина на живот на всеки един от нас. И това е вярно! Независимо дали си вдигате багажа на високо, качвате стълби по време на работа или на път за метрото, ние вярваме в свят, изпълнен с увереност и сила. Нашата мисия е да научим хората как да посрещат предизвикателствата в живота си, каквито и да са те.

При нас ще откриете най-добрите Треньори, Оборудване и Треничовъчни програми   

Станете част от нашето спортно семейство и нека заедно споделяме кросфит успехите ни!

Нашите програмиЗапишете се сега