ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

защо 681

CrossFit 681 има за цел да предлага професионални тренировъчни услуги и условия, посредством изключителни, перфектно организирани и ефективни класове, същевременно предлагайки чиста и добре подредена спортна зала и отлично оборудване. Нашата цел е да заслужим доверието и респекта на нашите членове, посредством високите ни стандарти за професионализъм.

CrossFit 681 е общество от хора, в което те приемаме такъв какъвто си, след което те предизвикваме да станеш по-добър. Нашата цел е да създадем приветлива обстановка за всеки, без значение произход, убеждения или физическа подготовка. Работейки за тази всеобхватна атмосфера ние имаме възможността да култивираме едно динамично и разнообразно общество.

CrossFit 681 се гордее, че предлага ефективно програмиране и тренировъчни практики, създадени с най-доброто от нашето знание и опит, водещи до продължителен и реално измерим прогрес за всички наши членове. Ако нашите членове не се подобряват, то ние не си вършим добре работата.

CrossFit 681 поддържа идеята за култивиране на “мислене за растеж”. Това отразява нашето схващане, че винаги има на къде да се развиваме, както лично така и професионално. Цел на нашия екип е да не спира да подобрява разбиранията си за движението и тренировъчните практики, което да ни направи едни по-добри треньори. Следвайки този път ние вярваме, че всичко свързано с нас също ще расте. От качеството на класовете и услугите ни, до най-важното, преживяното от нашите членове.

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ, БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ (и поддържайте CrossFit 681 странен)

Животът е твърде кратък, за да бъдем негативни и прекалено сериозни. Прегърнете тази идея и живейте с позитивна нагласа. Смейте се от сърце всеки ден. Бъдете смирени. Бъдете жадни за знания. Бъдете силни.

Ще е трудно.

Ще е гадно.

Ще боли.

Но само в добрия смисъл.

CrossFit 681

Защо 681

Избрахме 681 за име на нашето общество не заради това, че тогава е създадена Българската държава. Съществуват исторически и научни данни, които сочат уверено 632г. за начална дата, именно когато Хан Кубрат основава Велика България.

Ние със сигурност не искаме да ставаме част от проблема с фактологията. За нас 681г. е просто новото начало на Аспарухова България. Тази България, която познаваме и до днес. И разбира се винаги, когато ни попитат "Какво е 681" или "Защо 681", ние разказваме този урок по история, в чест на предците ни и в чест на нашето велико минало.

Защото без корени сме загубени!